vakuudetton laina yrityksesi huono luotto


Seuraa vaiheet saada vakuudeton laina yrityksesi huono luotto

Vaihe 1: Varo pankkien epärealistisia luottotarpeita

Se on yleinen skenaario, kun pankit sanovat ei, ne pitävät aina erittäin korkeita baareja ja niiden rahoituspäätökset tehdään yhdellä varren kanssa, joka on sidottu taakse taakse, usein itsensä aiheuttamaan. Joten normaaleille yrityksille tämä merkitsee entistä luovaa ja näköistä kauempaa kuin katu, eli online.

Vaihe 2: Tunnistamalla, että vaihtoehtoiset / verkossa-luotonantajat tarkastella nykyistä suorituskykyä

Huono luotto vaikuttaa mahdollisuuksiin saada rahoitusta perinteisiltä lainanantajilta, mutta haun ei pitäisi pysähtyä siellä. Vain huono luotto ei aina riitä siirtämään maalivahdin liian pitkälle; pelin lisäksi ei ole muuttunut. Sinulla on vielä pallo, ja siellä on vielä paljon vaihtoehtoja, joita voit vielä tutkia.

Viimeisten kahdeksan vuoden aikana on ollut räjähdys vaihtoehtoisten lainanantajien, täyttämällä aukko luottomarkkinoilla, vapaa luopua korkeiden katupankkien. Yhä useammat lainanantajat ovat valmiita tarjoamaan rahoitusmahdollisuuksia yrityksille, joilla on huono luotto - joten rahoitussovellukset ovat vähentyneet apina selällesi ja avain avaamaan kassavirtaa.

Vaihe 3: Etsi lainanantaja, joka kuuntelee kertomustasi

Perinteiset luotonantajat ovat aina katsoneet luottosovelluksia historiallisina varmuuksina, joko mustana tai valkoisena, harmaasävyjä ei ole. Vaihtoehtoiset lainanantajat ovat tulevaisuuteen suuntautuneita; mitä yrityksesi voi tehdä nyt ja tulevaisuudessa? Vaihtoehtoinen luotonanto on tarinan kuunteleminen ja näkeminen, kuinka se on osa kehitystä ja kannattavuutta.

Vaihtoehtoiset luotonantajat eivät aina aseta valtava määrä painoa historialliseen huonoon luottotietoon, niin kauan kuin se on historiallista eikä nykyistä. Kyllä, he katsovat taloudellisia tietoja (usein perusteellisesti), mutta se on hyvä asia, koska he voivat tunnistaa myönteiset näkökohdat siihen; kuukausittainen liikevaihto, kassavirta, velkojat, velalliset, tilauskirjat, ennusteet, kuukausimyynti, asiakkaiden arviot ja alan maine.

Vaihe 4: Mitä turvallisuutta voit tarjota?

Monet lainanantajat vaativat jonkinlaista turvallisuutta ennen rahoituksen tarjoamista yrityksille, ja monia luovia tapoja tehdä tämä on. Se tarkoittaa, että yritykset saavat räätälöityjä ratkaisuja, jotka sopivat liiketoimintamalliinsa ja
ennuste:

Varainhoito - Kun yritys on omaisuuserä, mutta rahat ovat köyhiä, lainanantaja saattaa olla halukas ottamaan muita turvatyyppejä, kuten laitteita tai ajoneuvoja, vastineeksi kilpailukykyisemmistä lainoista.

Laskutusrahasto - Factoring tai laskun diskonttaus ovat erinomaisia ​​tapoja hyödyntää myyntireskontraa vastineeksi maksamattomien laskujen tuloista. Lainaaja etsii usein taloudellisia tai huonoja luottotietoja, kunhan liiketoimintaa hoidetaan parhaillaan.

Liikevoitto - Luotan luottopisteen ja liiketoiminnan liikevaihdon ollessa terveellisiä ja kestäviä, yritysluottoa voidaan tarjota vapaaehtoisesti huonoista luotosta huolimatta.
Comments

Read Similar Articles

1 Comments Write your comment

    1. Loading...